SERVICES

Dalam page ini, saya senaraikan pakej servis dan solution yang ditawarkan oleh Team Kartel Digital buat masa sekarang.

Dengan pengalaman saya dan juga team yang berdedikasi, saya yakin servis yang ditawarkan boleh membawa impak positif dalam bisnes anda.

PC 2

PRIVATE COACHING & CONSULTING

Jika anda masih stuck selepas follow online courses dan panduan yang disediakan, maybe anda perlukan guidance, nasihat dan solusi yang lebih spesifik untuk masalah anda.

Bidang yang saya boleh bantu dan yuran adalah seperi berikut.

Anda akan belajar buat website ecommerce yang cantik, dan berfungsi sepenuhnya, walaupun tanpa pengetahuan teknikal buat website. Dan saya akan share juga cara untuk tingkatkan jualan store ecommerce anda.

Salah satu cara buat duit online yang saya suka. Mudah tapi ada cabarannya. Saya share a-to-z macam mana saya buat duit online berkesan dengan Affiliate Marketing. Copy je taktik saya. Senang.

Ini bagi saya asas untuk anda mula menaikkan jenama dan dapatkan prospek berkualiti di Internet. Melalui blogging juga anda akan jadi autoriti dalam bidang yang diceburi. Sama juga. Follow je cara saya, cukup masa dapat hasil.

Teknik marketing yang sangat berkesan dalam membuat jualan. Saya panggil email marketing ni mesin duit. Sekali blast saja dah dapat banyak customer. Anda akan belajar A-to-Z dari membina list email sampai customer jadi duta anda.

Dari 2014 lagi saya memang setia dengan bisnes dropship. Mudah nak start, dan boleh dibesarkan sama macam bisnes lain. Tak perlu jadi founder pun boleh berjaya buat bisnes online. Nak tahu kena la belajar.

Skill yang sangat penting kalau anda nak berniaga. Orang kata kalau tahu skill menulis ayat jualan, Insyallah poket sentiasa ada duit. Ini semua ada formula dan teknik untuk anda hasilkan ayat jualan dengan berkesan.

Kalau nak berjinak-jinak main paid media, Facebook Ads tempat sesuai untuk anda bermula. Tapi Facebook sekarang strict dan makin mahal. So anda perlu tahu teknik dan strategi yang betul untuk beriklan di Facebook.

DFU 4

DONE-FOR-YOU SERVICES

Ini adalah service dimana saya buatkan kerja-kerja untuk anda.

Jika anda perlukan sentuhan dari saya dan team, anda boleh request dan hubungi team saya, untuk maklumat lanjut.

Rate akan diberikan selepas menilai complexity, dan objektif yang anda mahukan.

ew

Tak jumpa Solution Yang Anda Nak?

Jika anda mencari servis atau solusi yang tiada dalam senarai pakej yang disediakan diatas, anda boleh hubungi saya terus dengan klik butang dibawah. 

     
CASE STUDY EKSKLUSIF (FREE)

Rahsia Bagaimana En. Amir Hasilkan RM250k Dari Dropship Dalam Masa Sebulan!

Isi nama dan email untuk saya hantar ebook ini.