ALL MOCKUP

NAK BUAT BISNES ONLINE TAPI TAK TAU NAK JUAL PRODUK APA? MASALAH ANDA SELESAI DISINI!

Buat pertama kalinya, kami dedahkan satu persatu produk yang pernah berikan student, dan klien kami hasilkan angka jualan hingga 7-angka setahun secara online!

ADAKAH ANDA ADA MASALAH BEGINI?

Memang jual online ni dengar macam mudah, tekan-tekan phone, taip-taip dekat komputer, siap.

Tapi kalau tak kena produk, akan jadi susah. Nak produk hot yang tepat tu makan masa sebab:

1 1

Macam leceh kan semua ni?

Tapi ada cara untuk anda dapat semua benda-benda rumit ni dengan senang.

Jom sambung baca, biar saya tolong selesaikan semua kerumitan tu!

IZINKAN SAYA KENALKAN DIRI DAHULU..

Untitled design

Hai Assalamualaikum. Saya Hafiz Azman. Founder dan CEO kepada Kartel Digital Sdn. Bhd.

Saya dan team disini dah hampir 4 tahun bantu usahawan dalam menjalankan bisnes ecommerce dengan betul dan yang menghasilkan income lebih dari 7-angka setiap tahun.

In fact, buat masa sekarang, lebih dari 4000+ student berbayar telah join program dan course ecommerce kami setiap tahun.

Dan semua konten dan service kami telah diberi pengesahan dari Shopify (penyedia service ecommerce terbesar dunia) sebagai Certified Shopify Education Partner.

Saya juga telah diberikan pensijilan sebagai Certified Shopify Commerce Coach,  dan juga Certified Ecommerce Marketing Specialist oleh Digital Marketer LLC.

Enough tentang saya.. Kita fokus pada masalah tadi.

ANDA ADA SEMUA MASALAH YANG SAYA SENARAIKAN TADI?

Anda ada semua masalah dan cabaran yang saya nyatakan di awal tadi? Don’t worry. 

 

Insya-Allah saya dan team di sini akan bantu untuk selesaikan semua masalah dan cabaran yang anda hadapi tadi.

 

Are you ready?

 

Memperkenalkan…

THE VAULT BY KARTEL DIGITAL

mockup 1

Sebuah membership access dari Kartel Digital, dimana anda akan disajikan setiap hari selama 12 bulan, dengan produk-produk hot dan trending untuk digunakan dalam menjual online.

Anda nak gunakan untuk masuk dalam website eCommerce? Boleh.

Nak guna untuk jual menggunakan Whatsapp? Boleh.

Atau anda nak dapatkan inspirasi dan idea untuk buat produk jenama sendiri? Pun boleh!

Bukan itu sahaja, ada lagi benda best yang saya beri.

Teruskan baca.

APA YANG ADA DALAM THE VAULT NI?

Ini antara core content yang ada dalam The Vault yang kami beri setiap hari.

2 1

So dengan ada semua ini, anda tinggal pick and choose sahaja.

Tak perlu habis berhari-hari untuk buat research dan test produk demand.

APA KATA STUDENT YANG SAYA BANTU DALAM KARTEL DIGITAL?

Ada banyak lagi testimoni yang saya terima, cuma cukup la setakat ini. Nanti boring pulak. 🙂
 

SPECIAL LAUNCHING BONUS FOR YOU!

Sempena launching The Vault yang julung kali saya buat, ada something special saya nak bagi.

Selain dari akses The Vault itu sendiri, sesiapa yang sign up akan terima juga secara percuma BONUS-BONUS EKSKLUSIF dari Kartel Digital.


Bonus tersebut dan kos sebenar adalah seperti berikut :

imac

BONUS 1 : 3..2..1 Go eCommerce (Value : RM 997)

Program flagship terbaru dari Kartel Digital.

Dalam course ini anda akan belajar dari basic sampai advance, tentang cara bagaimana menjual menggunakan website eCommerce anda sendiri, dan run the business on autopilot 24/7!

fbads

BONUS 2 : Facebook Ads For eCommerce (Value : RM 597)

Facebook memang dah sekian lama menjadi pilihan marketer untuk menjual produk, lebih-lebih lagi bagi pemain eCommerce.

So sebab tu saya includekan sekali untuk anda belajar cara marketing dan iklan yang betul dalam mendapatkan jualan di website eCommerce anda.

email

BONUS 3 : Email Marketing Automation For eCommerce (Value : RM 597)

Saya tak cadangkan anda buat follow up, dan customer service secara manual.

Thats why nanti dalam course ini anda akan belajar cara untuk automate kerja-kerja follow up ni menggunakan email marketing untuk website eCommerce.

mockup GADS

BONUS 4 : Google Ads For eCommerce (Value : RM 597)

Satu lagi kaedah best dan murah untuk dapatkan customer.

Yang bestnya pasal Google Ads ni tak ramai lagi orang main dan sangat mudah untuk dapatkan trafik dan eventually customer.

So anda akan diberi access untuk kelas ini juga.

mockup seo

BONUS 5 : SEO For eCommerce (Value : RM 597)

SEO stands for Search Engine Optimization.

Saya akan beri anda akses untuk anda belajar cara nak setup website eCommerce anda properly supaya website anda dapat lambakan trafik percuma dan rank di halaman pertama Google.

MOCKUP PLAYBOOK

BONUS 6 : Newbie Playbook For FB Ads Copywriting (Value : RM 597)

Tak pandai nak tulis ayat iklan? Dont worry.

Saya kasi sekali playbook copywriting ini untuk mudahkan anda reka dan cipta ayat menjual yang efektif dan berkesan from scratch.

mockup whitelabel

BONUS 7 : Branded Whitelabel Product Crash Course (Value : RM 597)

Nanti akan tiba masa produk anda laku keras.

So anda digalakkan untuk bina produk atas jenama sendiri.

Tak tahu cara nak buat? Dont worry.

Saya akan beri anda akses kepada kelas ini. Nanti bolehlah digelar sebagai founder. Hehe.

ACCESSb

BONUS 8 : 1-Year The Vault Membership (Value : RM 997)

Anda juga akan diberi akses membership dalam secret Facebook Group selama 1 tahun. 

So semua konten yang ada akan ditinggalkan disana.

Anda juga boleh gunakan group tersebut untuk networking bersama usahawan eCommerce lain.

Amacam? Okay tak semua bonus ni?

Semua ini courses dan items diatas saya bagi PERCUMA sahaja bagi SEMUA yang mendaftar..

Apa yang saya bagi semua ni, jika dibeli secara berasingan adalah bernilai 

RM 5,576!

Dan saya memang purposely bagi semua ni supaya anda bukan sahaja ada senarai validated product di tangan, tapi anda ada juga ilmu untuk menjualnya secara bersistem dan automated menggunakan eCommerce

INI BONUS PALING BEST UNTUK ANDA!

FFIGURE

Saya tak pasti korang perasan ke tak yang saya ada buat mastermind coaching program yang diberi nama ‘7- Figure Ecommerce Mastermind’ (7FEM).

Basically ini program coaching dan intensive selama 3 bulan untuk train korang jadi THE REAL ECOMMERCE ENTREPRENEUR.

Dan outcome untuk program ini adalah untuk bantu anda setup dan grow a 7-figure eCommerce business within 12 months.

Ini adalah program saya paling mahal dan complete yang bernilai RM 9997!

Buat masa sekarang sedang berlangsung training untuk 2nd batch. 

So, alang-alang tu saya nak bagi korang yang daftar esok masuk.

Cuma bukan semua orang dapat.

Hanya 3 ORANG TERPANTAS DAFTAR akan dapat bonus exclusive ni.

Ini antara feedback peserta-peserta program 7FEM sebelum ini.

11 1
21
31

Memang untung la siapa yang dapat daftar.

Memang saya kasi polish habis sampai jadi terer.

Amacam?

Nak tak bonus ni?

SO, INI SEMUA YANG ANDA BAKAL TERIMA SELEPAS JOIN THE VAULT

ALL MOCKUP 1

Ini nilai sebenar untuk semua benda yang saya mention tadi diatas.

Bonus 1 : 3..2..1 Go eCommerce (Value : RM 997)

Bonus 2 : Facebook Ads For eCommerce (Value : RM 597)

Bonus 3 : Email Marketing Automation For eCommerce (Value : RM 597)

Bonus 4 : Google Ads For eCommerce (Value : RM 597)

Bonus 5 : SEO For eCommerce (Value : RM 597)

Bonus 6 : Newbie Playbook For FB Ads Copywriting (Value : RM 597)

Bonus 7 : Branded Whitelabel Product Crash Course (Value : RM 597)

Bonus 8 : 1-Year The Vault Membership (Value : RM 997)

Bonus 9 : 7-Figure Ecommerce Mastermind Program (Value : RM 9,997)

In total, ini harga yang sepatutnya anda perlu bayar kat saya, iaitu..

RM 15,573!

But disebabkan ini SPECIAL LAUNCHING,

maka offer saya pun special.

Anda tak perlu bayar banyak macam tu.

So berapa yang anda perlu bayar untuk join The Vault dan dapatkan semua ini?

Ikutkan memang saya nak charge sampai RM15,573 tu. Cepat sikit kaya. Hehe.

Tapi saya faham ini bukan waktu yang sesuai untuk caj sebanyak itu. 

Dengan zaman semua benda mahal, tak patut saya buat macam tu.

 

Plus, tujuan saya yang sebenar untuk buat The Vault ni adalah untuk memudahkan anda buat side income dan bisnes. Itu saja.



Jadi, eloklah saya mudahkan semua orang untuk join. Cuma jangan mintak free pulak ye. Hehe.



So untuk anda kali ini, saya cuma ambil ‘pengeras’ sebanyak..

RM 15,573

RM 9,997

RM 5997

RM 3997

RM 2997

RM 1997

RM 997

RM 597

RM 497

Tak…

Saya cuma perlukan anda invest dan bayar yuran komitmen sebanyak :

RM 565 sahaja!

Yup. Itu sahaja pelaburan anda.



Akses anda adalah selama 12 bulan, bersamaan 365 hari.



So anda sebenarnya hanya bayar RM 1 sahaja untuk satu produk hot dan trending untuk anda guna menjual nanti.



Dan student saya mostly hanya perlukan 1 sahaja produk untuk mereka hit 7-figure sales dalam masa 12 bulan.



Amacam? Berbaloi tak?

MACAM MANA NAK JOIN THE VAULT & GRAB OFFER?

Anda berminat dengan offer saya diatas?

 

Kalau minat daftar terus pada tarikh dan waktu yang saya tetapkan dibawah.

 

Hari Pertama, 2/8/2022: RM365
Hari Kedua, 3/8/2022: RM465
Hari Terakhir, 4/8/2022: RM565

 

So make sure grab this opportunity while it still available.

 

P/S : Luar dari masa tersebut, offer ini akan tamat. Dan kos untuk akses kepada The Vault akan pergi ke tangga yuran terbaru iaitu.. RM 730 (equals to RM 2 per product)

 

So apa tunggu lagi? Dapatkan akses anda sekarang!

Disclaimer

At Kartel Digital, we bring you educational content from some of the greatest entrepreneurs of our generation. Their talents and work ethic are exceptional. When we present revenue and sales figures on our website, we are showcasing exceptional results, which do not reflect the average experience. You should not rely on any revenue, sales, or earnings information we present as any kind of promise, guarantee, or expectation of any level of success or earnings. Your results will be determined by a number of factors over which we have no control, such as your financial condition, experiences, skills, level of effort, education, changes within the market, and luck. Running an online business carries risks, and your use of any information contained on this website is as at your own risk. We provide content without any express or implied warranties of any kind. By continuing to use our site and access our content, you agree that we are not responsible for any decision you may make regarding any information presented or as a result of purchasing any of our products or services. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc

CASE STUDY EKSKLUSIF (FREE)

Rahsia Bagaimana En. Amir Hasilkan RM250k Dari Dropship Dalam Masa Sebulan!

Isi nama dan email untuk saya hantar ebook ini.