Ketahui Rahsia Usahawan Bina Pengaruh & Buat ‘Extra Income’ Lebih 5 Angka Setiap Bulan Dengan Hanya Jual Ebook.

Ini Adalah Proses Proven Langkah Demi Langkah Untuk Mulakan Bisnes Ebook & Online Course Anda Sendiri From Scratch!
COVER EBOOK

Betul Ke Boleh Buat Duit Banyak Tu Dengan Hanya Jual Ebook & Online Course Sahaja?

Nah, tengok hasil jualan ebook & online course diorang ni.
1
3
5
7
9
12
13
2
4
6
8
10
11
14

Siapa Yang Guide Diorang Semua?

cikgu hafis bio picture

ni dia orangnya yang dipanggil Cikgu Hafis.

Beliau ni memang otai dalam dunia Internet Marketing. 10 tahun buat ebook dan jual secara fulltime. So memang makanan dia lah bisnes ni. Student dia pulak dah beribu. So bukan calang-calang orang.

Result dekat atas ni semua result student dia.

Success rate orang yang coaching dengan beliau almost 100 percent!

Saya pun belajar dengan beliau sejak 5 tahun lepas sehingga sekarang.

Sebelum tu saya nak bagitau siap-siap. Sebenarnya, semua orang sesuai buat bisnes ebook. Yang takde pengalaman langsung pun okay.

Janji syaratnya, tahu asas pakai komputer dan social media. Itu saja.

So nak belajar dan mulakan bisnes ebook anda tahun ni?

Anda berada di tempat yang betul!

Hai. Saya Hafiz Azman.

GAMBAR-MAIN2

Saya adalah Blogger, Content Creator, Digital Marketer dan CEO kepada Kartel Digital Sdn Bhd.

Sejak dari 2014 saya dah mula buat bisnes secara online, pada tahun 2019, saya launch my first ever blog. The name is Dropship Kartel.

Mostly konten dalam blog tersebut adalah tentang eCommerce & Dropshipping.

Ketika ini, Dropship Kartel mempunyai 1000++ student dan klien berbayar, 15,000 subscribers email, dan dilawati sebanyak 30,000 kali setiap bulan.

Kebanyakkan income saya buat semua dari rumah.

Dan saya buat duit dari Online Courses, Iklan, dan juga Affiliate Marketing.

Saya juga adalah student tegar Cikgu Hafis.

Sampai sekarang ilmu yang beliau ajar menghasilkan income untuk saya. Alhamdulillah.

Dan saya juga akan guide anda dalam masterclass kali ini.

7 Sebab Buat Bisnes Ebook & Online Course Sangat Best :

1# Kos rendah

Anda tak perlu keluar modal banyak beli stok barang, simpan barang, sewa office, ambil staff dan banyak lagi.

Produk ebook atau online course yang anda buat semua dalam bentuk digital dan boleh diakses dimana sahaja selagi capaian internet ada.

2# Mudah diuruskan

Tak perlu pos dan layan pelanggan anda secara manual.

Kebanyakan proses semua dah diautomated menggunakan website, dan sistem.

Anda hanya perlu promote dan dapatkan jualan.

3# Mudah dihasilkan

Nak hasilkan ebook atau online course ni mudah je.

Dalam masa 4 minggu biasanya boleh disiapkan.

Dan cara nak buat pun mudah kerana anda hanya perlu ada laptop dan internet.

Sometimes, ada orang buat semua ni gunakan phone sahaja.

Tools yang digunakan untuk hasilkan ebook atau online course pun kebanyakannya percuma sahaja.

4# Untung tinggi

Buat bisnes produk digital macam ebook dan online course ni best sebab kos nak hasilkan sangat rendah.

Tapi boleh dijual dengan harga yang sangat tinggi.

Dan margin untung kasar biasanya boleh mencecah lebih dari 90 peratus.

Makna kalau anda jual ebook harga rm100, kos paling mahal pun rm10. RM 90 semua milik anda.

Kalau jual harga RM 1000? Kira sendiri.

5# Mudah Dibesarkan

Disebabkan ia adalah produk digital, maka ia mudah untuk dibesarkan dan dijual di mana-mana.

Tak perlu tambah kos banyak macam ambil staff, bayar office, stok etc.

Dan mostly semua proses untuk dapatkan jualan, dan serve customer adalah automated.

So tak banyak kerja.

Dan selagi ada internet, anda boleh besarkan jualan dengan mudah pada bila-bila masa.

6# Evergreen

Produk digital mcm ebook dan online course ni boleh dikatakan evergreen.

Selagi produk kita selesaikan masalah audien dan mampu beri transformation yang mereka nak, selagi itu produk anda relevan untuk dijual.

Tak perlu tukar-tukar produk atau bisnes lagi.

Kalau dah dapat traction nanti, just maintain sahaja dan stick to this business only.

Memang durian runtuh!

7# Boleh buat secara part time

Disebabkan semuana dijalankan secara online dan secara digital, anda tak perlu pun berhenti kerja.

Ada masa free buat je bisnes ni.

Lagi satu, banyak proses telah diautomasikan supaya kerja yang kena buat manually tak banyak.

Memang mudah sangat. 

So, Berminat Nak Belajar Buat Bisnes Ebook & Online Course Macam Student-Student Tadi?

Teruskan baca kalau minat. Sebab saya nak introduce something untuk anda.
.
Iaitu…

Rahsia Bisnes Ebook & Online Course

(Masterclass Edition 2022)

rahsia bisnes poster

Ini adalah sebuah masterclass eksklusif dari Cikgu Hafis dan juga saya untuk guide anda langkah demi langkah, cara untuk mulakan bisnes ebook & online course anda sendiri.

Ilmu dan pengalaman yang ada dalam masterclass ini tak pernah didedahkan lagi, dan ini kali pertama kami nak kongsi pada anda supaya anda boleh mula, dan bina extra income (atau pasif income) dari bisnes ini.

Semuanya didedahkan satu persatu. Tiada pengalaman pun takpe. Janji follow dan buat saja sebijik-sebijik. Insyallah dapat result.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Masterclass Ini?

3

Modul 1 : Teknik Brainstorm Idea Ebook Berpotensi

Dalam modul ni, Cikgu Hafis akan tunjuk semuanya tentang teknik untuk dapatkan idea yang confirm ada demand dan laku, supaya ebook dan online course yang bakal anda hasilkan nanti laku bak ‘pisang goreng panas’.

2

Modul 2 : Teknik Hasilkan Ebook Berkualiti Dengan Pantas & Mudah

Dalam modul ini, Cikgu Hafis tunjukkan step-by-step method dia hasilkan ebook dan online course yang high quality, dengan pantas dan mudah.

Tak perlu terer menulis pun takpe. Ada cara yang mudah dan pantas untuk anda hasilkan.

4

Modul 3 : Strategi Proven Launch Ebook Dengan Jayanya

Dalam modul ini, Cikgu Hafis akan terangkan step-by-step proses, teknik dan strategi untuk kita promote, dan launch produk ebook atau online course anda.

Dari buat landing page, ayat copywriting dan pricing strategy, semuanya diterangkan.

Tinggal follow saja. Insyallah ramai beli nanti.

4

Modul 4 : Teknik Dapatkan Income 7 Angka Setiap Tahun Dari Jual Ebook

Then, dalam modul ini juga Cikgu Hafis terangkan cara, dan strategi yang beliau gunakan untuk berjaya selama 10 tahun dalam bidang ini, dan bagaimana untuk hasilkan income hingga 7-angka setahun dengan konsisten.

Follow je beb. Memang jadi.

Bukan Itu Saja! Ini Juga Anda Akan Belajar Nanti.

6

Bonus 1 : FB Mobile List (Worth : RM 597)

Dalam module bonus ini, Cikgu Hafis explain macam mana dia kumpul prospek beribu-ribu dari Facebook dengan pantas dan menjimatkan.

Teknik dapatkan prospek sangat penting sebelum anda mulakan jualan.

8

Bonus 2 : Copy & Paste Ayat Pikat Jualan Melalui Email (Worth : RM 597)

Cikgu hafis juga tekankan penggunaan email marketing untuk automasikan proses prospecting dan sales.

Cuma ramai orang tak buat email, sebab tak tahu nak tulis apa.

Dont worry, anda akan terima ayat pikat pelanggan dari Cikgu Hafis. Copy Paste je.

Pastu adjust ikut bisnes anda. Takyah pening pikir.

7

Bonus 3 : Koleksi Ayat Jualan Proven (Worth : RM 597)

Nak jual produk digital mcm ebook dan online course ni, anda perlukan landing page atau website.

Dan anda perlu tahu nak tulis apa dalam tu utk pikat pelanggan terhadap produk anda.

So thats why Cikgu Hafis bagi sekali koleksi peribadi ayat jualan beliau untuk anda gunakan di website, atau dimana-mana platform.

Semua ni anda akan dapat sekali bila daftar nanti!

BUNDLE 1

Amacam? Berminat?

.

Nanti dulu…

.

Ada lagi saya nak bagi.

.

Teruskan baca untuk tahu apa offer gila saya nak bagi.

LAUNCHING SPECIAL BONUS!

Ini special bonus hanya untuk yang daftar nanti pada hari launching.

.

Bonus yang saya bagi nanti memang akan cepatkan lagi proses dan buatkan anda dapat result tak masuk akal.

.

 

So, apa lagi yang anda akan dapat?

Launching Bonus #1 : Video Case Study Jual Ebook & Online Course Buat RM 100K Dalam Sejam. (Worth : RM 597)

CASE STUDY 100K POSTER

Dalam rakaman coaching special yang diadakan bersama Cikgu Hafis, saya dedahkan bagaimana saya buat RM 100K jualan dalam masa satu jam, jual ebook & online course tanpa gunakan iklan berbayar.

100% melalui Whatsapp sahaja.

Ini memang sesi pendedahan ‘bogel habis’ dimana tiada apa yang saya sorok.

Semua saya tunjukkan cara dan step nak buat.

Saya yakin kalau anda guna strategi dan taktik yang saya pakai, orang akan tak sabar nak beli produk anda walaupun produk anda belum siap pun lagi!

Serious.

Launching Bonus #2 : Authority Blogging Bootcamp (Worth : RM 997)

authority blogging mockup
ni adalah flagship course terbaru dari saya, dimana saya akan guide anda macam mana nak bina authority, bina jenama anda dengan sistematik dan automatik menggunakan blog.
 
Melalui blog, anda akan dapat banyak prospek percuma, dan orang lebih percaya anda berbanding pesaing.
 
Tambahan lagi, bila anda buat blog dengan betul dan berstrategi, sangat mudah untuk anda jual ebook, online course atau apa sahaja produk nanti.
 
Paling best, dari sistem blog yang saya ajar nanti dalam course ni, anda boleh generate passive income sebenar secara online. Tau2 je dapat sales. Best wooo!

Launching Bonus #3 : 1-Year Premium Support (Worth : RM 1497)

premium 1 year support

Pada bila-bila masa, anda boleh PM saya di dalam group eksklusif, learning portal atau melalui email, jika anda stuck dan ada soalan untuk tanya saya.

Dont worry. Bila anda join program masterclass ini, anda tak akan dibiar terkapai-kapai seorang diri.

Saya akan bantu anda sampai jadi selama 1 tahun.

Amacam?

INI BONUS PALING SPECIAL!

Satu lagi saya nak bagi. Ini betul-betul rare dan special.

Untuk 3 pendaftaran paling pantas pada hari pendaftaran nanti, anda akan dapat :

Fast Action Bonus : 1-Month Personal Coaching (Worth : RM 5997)

personal coaching poster

Ini offer paling gila saya nak bagi. Sebab offer ini mahal dan sangat premium.

Iaitu untuk 3 orang yang terpantas daftar nanti pada hari launching, anda akan dapat sesi personal coaching dengan saya selama satu bulan.

Saya akan guide anda secara online secara one to one sebanyak 4 kali. 

Anda akan saya ketuk dan coach sampai jadi produk ebook dan online course anda.

So far, 100 percent yang coaching dengan saya semuanya jana income 5 ke 7 angka sebulan.

Nak tak?

Kalau nak make sure daftar pantas nanti ya.

BERAPA YURAN UNTUK BELAJAR & DAPAT SEMUA NI?

Macam banyak sangat dah dalam offer kali ini.

.

So, kita recap dulu supaya anda tak confuse.

.

Ini adalah total benefits dan value yang anda bakal terima :

.

1. Masterclass Rahsia Bisnes Ebook & Online Course (RM 997)

 

2. Course FB Mobile List (RM 497)

 

3. Course Buat Ayat Pikat Jualan Melalui Email (Worth : RM 497)

 

4. Template Ayat Jualan Proven (RM 497)

 

5. Video Case Study Jual Course & Ebook RM 100k Dlm Masa Sejam (RM 597)

 

6. Authority Blogging Masterclass (RM 997)

 

7. Premium Support 1-Year (RM 1497)

 

8. 1-Month Personal Coaching (RM 5997)*

.

TOTAL VALUE = RM 11,576

.

Means, semua ini anda sepatutnya kena bayar saya yuran sebanyak RM 11,576. 

.

Itu yuran student yang lepas bayar untuk dapat semua ni.

.

Tapi saya tahu ia agak mahal lagi-lagi dalam zaman ekonomi sekarang.

.

So saya nak mudahkan, dan bagi semuanya pada anda, dengan yuran tak masuk akal, iaitu

.

RM 11,576

RM 397!

Okay ke tak? Berbaloi kan?

.

mockup core product dan bonus

Berminat?

.

Kalau minat, masuk dalam waiting list dahulu. Isi borang yang saya sediakan dibawah dengan lengkap.

.

Pendaftaran sebenar akan dibuka pada:

Tarikh : 30/6/2022 (Khamis)

Masa : 8.30 pm – 11.30 pm

Tempoh : 3 jam sahaja

.

Amaran : Hanya yang daftar waiting list sahaja akan terima offer yang saya nyatakan.

Kalau tak nak terlepas, make sure daftar masuk ke dalam waiting list sekarang!

Soalan Lazim Ditanya (FAQs)

Dont worry. Benda ni evergreen. Dari mula zaman internet tahun 90 an, sampai sekarang orang masih produce dan jual ebook.

Misi anda mudah. Just be different. Tak perlu jadi better than other ebook. 

Of course, ebook anda perlu deliver high value yang selesaikan masalah audien sasaran anda.

Cara nak buat semua ni ada dikongsi dalam course ini

Dulu saya pun macam tu. Saya buat dan terus jual. Makin lama akan makin ramai followers dan audience.

Eventually, your income also will grow selari dengan pertambahan followers.

Satu lagi tak perlu risau.

Sebab kita ada platform berbayar untuk buat iklan dan tarik audien sasaran untuk beli ebook nanti. Itu pun akan dicover dalam course ini.

Then you are at the right place!

Dalam course ini, saya dan Cikgu Hafis akan guide anda untuk cari idea, bina ebook, sampai la teknik dan strategi untuk kita promosikan.

Dan saya juga akan kongsi macam mana nak jual ebook walaupun ebooknya pun belum disiapkan lagi!

Eventually, your income also will grow selari dengan pertambahan followers.

Satu lagi tak perlu risau.

Sebab kita ada platform berbayar untuk buat iklan dan tarik audien sasaran untuk beli ebook nanti. Itu pun akan dicover dalam course ini.

Bisnes ebook ni semua industry dan niche ada orang buat dan jual.

Sampai niche yang pelik2 pun still ada orang beli.

Pendek kata, kalau ada orang jual buku tentang satu-satu topik, means market untuk anda jual ebook pun ada.

Takpe. Ni masalah ramai orang yang baru nak mula. Saya pun macam tu mula2.

Anda tak perlu jadi ‘pakar’ pun dalam satu-satu benda yang anda nak kongsi.

Janji anda ada pengetahuan lebih skit dari diorang pun dah memadai.

Biasa pembeli ebook ni beli sebab nak solve problem dan dapat result.

Diorang tak kesah pun pasal resume atau credibility anda sangat.

Tak perlu. Anda boleh buat secara part time je.

Sebab benda ni tak susah pun dan tak banyak benda kena maintain.

But of course, once anda dah konsisten hit 5 angka income setiap bulan, dan cukup savings, anda boleh switch to full time untuk grow the business seriously.

Modal tak banyak. Mostly kita akan guna tools dan method yang percuma.

Modal masa sahaja banyak skit pada peringkat awal.

But, to be honest, of course kalau anda ada modal beberapa ratus, boleh la digunakan untuk run iklan berbayar di platform social media.

Anda hanya perlu sign up course ni, dan terus belajar dan buat. Itu sahaja.

Bezanya dari segi modul, susunan konten dan kualiti pengajaran.

Sebab ia diajar oleh orang yang dah 10 tahun pengalaman dalam buat dan jual ebook iaitu Cikgu Hafis.

Plus, saya juga akan kongsikan ilmu dan pengalaman saya selama 5 tahun dalam bisnes ni untuk support anda.

Terpulang pada value yang anda beri.

Ada orang jual serendah RM 7 sampai la RM 7000 pun ada!

Orang tak kesah bayar as long as boleh solve their problem and deliver transformation dalam hidup audience anda.

Ya. Memang ada support diberikan melalui email, Facebook Group dan juga dalam online learning portal.

Tanya sahaja bila-bila masa jika anda stuck!

Performance student dalam course ni almost 100% dapat result.

So saya guarantee anda tak de masalah untuk dapat result yang sama atau lebih hebat.

But if anda perlukan refund, anda boleh request dalam tempoh 365 hari dan bagi bukti-bukti yang anda dah follow semua yang dikongsikan dalam course ini.

Then just contact admin support kami untuk kami proses permintaan refund anda.

Disclaimer : At Kartel Digital, we bring you educational content from some of the greatest entrepreneurs of our generation. Their talents and work ethic are exceptional. When we present revenue and sales figures on our website, we are showcasing exceptional results, which do not reflect the average experience. You should not rely on any revenue, sales, or earnings information we present as any kind of promise, guarantee, or expectation of any level of success or earnings. Your results will be determined by a number of factors over which we have no control, such as your financial condition, experiences, skills, level of effort, education, changes within the market, and luck. Running an online business carries risks, and your use of any information contained on this website is as at your own risk. We provide content without any express or implied warranties of any kind. By continuing to use our site and access our content, you agree that we are not responsible for any decision you may make regarding any information presented or as a result of purchasing any of our products or services. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc

CASE STUDY EKSKLUSIF (FREE)

Rahsia Bagaimana En. Amir Hasilkan RM250k Dari Dropship Dalam Masa Sebulan!

Isi nama dan email untuk saya hantar ebook ini.