Offer Gila untuk PUASA RAMADHAN NI. baca sampai habis offer saya!

Start, Launch & Grow Your Dropship eCommerce Brand From Zero to Hero.

Jom Mulakan Bisnes Dropship Online From Scratch, Dan Bina Sehingga Ia Mampu Memberikan Keuntungan Di Pasaran Local & Global.

Sebuah Program Online Untuk Bantu Anda Berjaya, Langkah Demi Langkah, Dalam Dunia Bisnes Dropship eCommerce!

Anda Berada Dalam Situasi Seperti Dibawah?

Bukan semua orang sesuai join program ini. So better check dulu.

1698507y

Tak tahu nak mula bisnes jual apa.

3749781y

Tak tahu nak mula dan bina bisnes online.

3133430y

Mahukan bisnes yang tak memerlukan modal yang tinggi untuk mula.

3399297y

Mahukan bisnes yang ada potensi dan proven untuk berkembang maju

5950402y

Mahukan bisnes yang tak memerlukan kos yang tinggi untuk run.

2715942y

Mahukan bisnes yang boleh ‘bergerak sendiri’ tanpa sentiasa perlu banyak perhatian untuk urus.

4064229y

Nak ada satu brand dan bisnes yang boleh dibanggakan, dan ready untuk menembusi pasaran global.

4098126y

Nak ada side hustle yang tak demand ‘extreme attention’ untuk run and grow.

Jika anda ada sedang mencari-cari solution untuk situasi diatas, izinkan saya kenalkan anda kepada satu jenis bisnes online yang meletop-letop dan mencanak naik sejak 3 tahun lepas. Iaitu, 

Bisnes Dropship eCommerce!

Ini adalah bisnes dropship  yang saya akan ajar anda buat, dari scratch sampai anda boleh buat profit, dan naikkan brand ecommerce anda sendiri. Bukan sahaja di pasaran local, malah pada pasaran global.

Apa itu eCommerce?

Bagi yang tak tahu apa-apa atau tak pernah dengar pasal bisnes eCommerce, dont worry.

Saya akan terangkan sikit disini.

Menurut laman web future commerce, eCommerce adalah aktiviti jual beli produk, atau servis melalui internet. Ini termasuk transaksi pembayaran dan data dalam melengkapkan jualan.

Nak senang cerita, apa-apa bisnes yang dijual diatas platform online, sebenarnya semua adalah eCommerce.

Tapi…..

Bisnes eCommerce ni ada banyak jenis dan pecahan dia.

Untuk program ini, bisnes eCommerce yang saya nak guide anda ni lebih kepada jenis ‘branded storefront’.

Iaitu membina bisnes berjenama menggunakan website eCommerce anda sendiri.

Contoh macam dalam gambar dibawah ni :

apparel2

Kita bukan buat bisnes eCommerce jenis ‘marketplace’ yang menumpang atas platform orang lain ye. 

Contohnya Shopee, Lazada etc.

Bukan itu. Jangan confuse pulak.

Kenapa ini masa yang tepat untuk anda bermula?

2685052y

Industri eCommerce Tengah Meletup

Industri eCommerce satu dunia berkembang dengan laju sebanyak 23 percent setiap tahun. Untuk tahun 2020 saja, sales melalui eCommerce adalah sebanyak USD 4 Trillion. Banyak gila tu. Dapat capture market besar habuk pun dah boleh hidup senang.

4221596y

Potensi Buat Untung Tinggi

Bila anda menjual online ni, banyak perbelanjaan atau kos boleh dijimatkan. Bila dapat jimat, margin untung akan jadi lebih selesa untuk growth. Tak perlu sewa kedai, renovate kedai, utilities, staff ramai etc. Even nak run satu bisnes eCommerce yang menguntungkan, anda boleh saja run sorang dan buat secara part time. Tak payah berhenti kerja pun.

2898372y

Sekarang semua orang dah pandai shopping online.

Tak macam 10 tahun dulu, dimana orang yang menjual online dianggap scam. Sekarang orang jual offline pulak yang selalu scam orang. Haha. Even nak beli makan, beli sayur, naik teksi semua online. Maksudnya orang dah selesa untuk berjual beli online. Ini peluang yang perlu kita ambil.

4475486y

Market Sangat Besar

Bila anda ada platform ecommerce sendiri, anda bukan sahaja boleh jual dengan baik di pasaran tempatan, malah pada bila-bila masa saja anda boleh jual di pasaran global. Amacam?

Pendek kata, kalau anda mulakan bisnes ecommerce hari ini, ditambah lagi dengan usaha keras dari anda untuk kembangkan, saya yakin, jenama bisnes anda akan setanding dengan jenama ecommerce lain yang dah established macam saya tunjuk tadi.

Kebiasaanya dalam tempoh 1 ke 3 tahun. Setakat nak buat 7 ke 8 angka setahun tu memang tak mustahil!

Cuba Tengok Result Student Saya Yang Lepas.

Screenshot 2021 09 27 at 1.40.11 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.40.24 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.40.36 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.40.45 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.40.57 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.41.06 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.41.16 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.41.25 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.41.37 PM
Screenshot 2021 09 27 at 1.41.49 PM
GAMBAR MAIN2b

Siapa Yang Akan Guide Anda?

Hai. Saya Hafiz Azman. Founder kepada Kartel Digital & Dropship Kartel.

Certified Practitioner & Specialist

Certified Digital Marketing, eCommerce dan Shopify Commerce Expert.

8 Tahun Pengalaman

Bermula sejak 2014 dalam dunia Digital Marketing & eCommerce.

Lebih 2 Ribu Pelajar & 30K Subcribers

Telah melatih ramai pelajar, dan client dalam memulakan dan mengembangkan bisnes dalam dunia digital & eCommerce.

As Featured In

dsers 1B
1B
3B
2B
4B

MASTERCLASS

eCommerce dropship!

imac dropship 1

Ini adalah online course yang menunjukkan langkah demi langkah dalam membina satu bisnes dan jenama eCommerce anda sendiri.

Dari mencari idea, test idea, bina audience, sehinggalah launching product jenama anda sendiri.

Kalau anda memang sebelum ni teringin nak mulakan bisnes, tak suka kerja dengan orang, atau just nak buat side income untuk diri anda dan keluarga, then course 3..2..1 Go eCommerce akan tunjukkan caranya.

Ilmu yang dikongsi adalah persediaan supaya anda tidak terlalu bergantung harap pada satu sumber income semata-mata.

Dan once bisnes eCommerce anda dah dapat momentum, terpulang pada anda untuk go all in or not.

Course ini juga dihasilkan supaya anda boleh belajar dimana-mana, dan tidak terikat pada masa.

Semuanya telah disusun dengan rapi dari A-to-Z.

Apa Kata Students?

Ini beberapa komen dari previous student yang join course eCommerce dari Kartel Digital.

Screenshot 2021 09 27 at 2.10.03 PM
Screenshot 2021 09 27 at 2.12.14 PM

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Course Ini?

dp1

Stage 1 : Prepare

Dalam stage ini, anda akan diajar bagaimana untuk mulakan dan prepare perkara yang penting sebagai asas kepada pembinaan bisnes ecommerce yang berpotensi.

dp2

Stage 2 : Develop

Dalam stage ini, anda akan belajar develop store ecommerce yang cantik, professional, dan functional, supaya bisnes anda nanti run dengan cemerlang.

dp3

Stage 3 : Launch

Dalam stage ini, anda akan belajar untuk buat pemasaran dan jualan yang efektif untuk bisnes ecommerce anda.

Limited time bonuses Untuk Anda!

Kalau anda join sekarang, anda akan terima eksklusif bonus dibawah.

Saya beri supaya anda dapat bantu anda lebih knowledge, tools dan pendedahan tentang strategi dan taktik dalam bisnes eCommerce.

Hours
Minutes
Seconds
FBADS2

Facebook Ads Mastery For eCommerce (Value RM 547)

Video course berkaitan step-by-step strategi dan taktik buat FB Ads, khusus untuk bisnes ecommerce dapatkan hasil jualan lumayan setiap bulan.

Email Automation Marketing For eCommerce (Value RM 547)

Dalam online course ini, anda akan belajar step-by-step cara untuk buat kempen email marketing dan buat jualan yang efektif bagi store ecommerce anda.

email
ecom superstar

eCommerce Dropshipping Superstar (Value RM 597)

Flagship course dropshipping dari Kartel Digital. Sesuai untuk anda yang tiada produk untuk bermula dalam bisnes ecommerce.

Fast Track To eCommerce Dropshipping (Value RM 597)

Course pertama dari Dropship Kartel untuk cara-cara pantas buat dropshipping ecommerce.

FASTTRACK
email template 1

Email Copywriting Template (Value RM 297)

Anda akan terima template copywriting untuk digunakan dalam kempen email marketing bisnes ecommerce anda.

Dropshipping Product & Supplier Research Method (Value RM 197)

Tiada produk? Tak tahu cari supplier? Dont worry. Anda boleh bermula dengan dropship. Saya tunjukkan cara pantas dan simple untuk dapatkan idea produk dan juga supplier bagi pasaran local dan international.

supplier
theme

Premium Shopify Theme (Value 1000 USD)

Saya bagi 12 theme (template) yang cun untuk anda guna supaya store ecommerce anda nampak lebih menarik dan 'stand out' berbanding pesaing lain.

Private & Exclusive Mastermind Group (Value RM 3000)

Anda akan dijemput untuk join komuniti rahsia Kartel Digital, dimana setiap ahli bertukar-tukar idea dan pandangan tentang dunia ecommerce.

private
live2

Weekly Live Session (Value RM 1500)

Kartel Digital juga adakan sesi live training dan workshop hampir setiap minggu bagi memantapkan pengetahuan dan perkembangan dalam dunia ecommerce.

1 Year Students Support (Value : RM 1500)

Jangan risau jika anda stuck. Anda diberi support 1 tahun untuk bertanya soalan dan bantu anda dalam perjalanan dunia bisnes ecommerce.

SUPPORT2

(Fast Action Bonus) Complete ecommerce Dropshipping Store! (Value : RM 2997)

Screenshot 2021 12 24 at 10.12.10 PM

✅ Ini bonus yang saya bagi khas untuk orang yang daftar paling pantas pada hari pendaftaran nanti. Hanya 3 orang TERPANTAS DAFTAR sahaja yang akan terima. 

✅ Saya akan siapkan satu website ecommerce dropship complete, dengan produk, supplier, gambar, copywriting, untuk anda terus run marketing dan dapatkan jualan. 

✅ Store ini dibuat khusus untuk anda jana income dropship dalam USD untuk market international.

mulakan perjalanan Dunia Bisnes dropship ecommerce Anda Hari Ini!

ALLIN

Inilah masanya. Sampai bila nak tengok saja orang bina bisnes best-best, dan kejar kehidupan yang diimpikan?

Ketahui gameplan, gerak kerja dan proses yang saya gunakan untuk train student dan bantu mereka buat 7 angka setahun melalui bisnes eCommerce jenama sendiri dari kosong.

3..2..1 Go eCommerce adalah sebuah online course yang akan tunjukkan anda bagaimana untuk mulakan bisnes ini dengan modal yang rendah, dapatkan keuntungan dengan pantas, dan bina jenama yang gah di pasaran local dan juga global.

Semua ini dibawakan oleh Kartel Digital, dan dipimpin oleh Hafiz Azman sendiri.

Berminat? Daftar Waiting List Dahulu!

Pendaftaran sebenar akan dibuka pada 27/1/2022, pada pukul 8.30 malam sehingga 12 malam.

Dan semua ini anda boleh dapatkan pada harga yuran tak masuk akal iaitu RM 297 Sahaja!

Dan saya hanya akan offer pada yang mendaftar waiting list sahaja.

Selepas itu tiada lagi offer yang sama, dan yuran akan dikembalikan ikut harga sebenar.

Berminat?

RM 10,497

RM 297 sahaja!

Hours
Minutes
Seconds

Soalan Lazim Ditanya (FAQs)

Boleh. Memang kelebihan bisnes ecommerce ni adalah mudah, dan senang nak maintain. Tak perlu benti kerja pun takpe.

Fuh. Banyak gila benda anda akan belajar. Saya bagi semua knowledge yang diperlukan untuk anda berjaya.

Bezanya adalah saya terangkan seketul-seketul, dalam bahasa yang mudah untuk semua orang faham dan buat.

Saya pun tak pandai. Coding ke, Design ke, Programming ke. Ramai orang tak pandai join course atau program saya. Diorang boleh follow dan ada results.

Ada. Banyak gila. Lagi-lagi dalam Live Session setiap minggu,

Boleh. Saya memang ada tunjukkan cara dapatkan idea, produk, dan supplier semua. Rileks.

Ya betul. Sebab itu saja platform paling mudah untuk urus, mudah unutk mula, dan mudah untuk grow. Tak perlu fikir apa-apa benda teknikal. Semua dah diuruskan. Tugas anda hanya fikir pasal bisnes sahaja.

Depends. Ada yang sehari run iklan terus dapat sales. Ada yang sebulan dah 5 angka. Ada yang sehari 5 angka. Ada yang setahun 7 ke 8 angka. Banyak faktor menentukan. Tapi saya gerenti knowledge yang saya share adalah proven berkali-kali since 2019.

Nak setup tak banyak, dalam RM 100 dah boleh mula ada satu store eCommerce. Selebihnya nanti anda perlu sediakan modal untuk advertising dan marketing. Itu ikut kemampuan masing-masing.

Ini adalah online course dalam bentuk video. Kelas live saya akan buat seminggu sekali. 

Belajar dalam website Kartel Digital Academy.

Disclaimer

At Kartel Digital, we bring you educational content from some of the excellent entrepreneurs in the industry. Their talents and work ethic are exceptional. When we present revenue and sales figures on our website, we are showcasing exceptional results, which do not reflect the average experience. You should not rely on any revenue, sales, or earnings information we present as any kind of promise, guarantee, or expectation of any level of success or earnings. Your results will be determined by a number of factors over which we have no control, such as your financial condition, experiences, skills, level of effort, education, changes within the market, and luck. Running an online business carries risks, and your use of any information contained on this website is at your own risk. We provide content without any express or implied warranties of any kind. By continuing to use our site and access our content, you agree that we are not responsible for any decision you may make regarding any information presented or as a result of purchasing any of our products or services.

CASE STUDY EKSKLUSIF (FREE)

Rahsia Bagaimana En. Amir Hasilkan RM250k Dari Dropship Dalam Masa Sebulan!

Isi nama dan email untuk saya hantar ebook ini.