logo kartedigital new colour 1024x160 2

Perhatian : Usahawan Online!

Bagaimana Untuk

Tingkatkan Jualan Online & Turunkan Kos Pemasaran (At Least 50 Percent Tanpa Perlu Bergantung Sepenuhnya Pada Iklan Berbayar Di Social Media.

Memang best sampaikan boleh buat sales & follow-up secara automatik, walaupun anda sedang tidur!

Sebelum Itu, Tahukah Anda..?

Pemasaran social media ni dah tak macam dulu. 

Makin hari, makin susah nak dapatkan prospek dan customer membeli produk dan servis yang kita jual.

Dan ini antara sebab kenapa anda susah untuk buat jualan di sosial media, terutama di platform Meta (Facebook & Instagram).

1) Kadar ‘organic reach & engagement’ iklan atau post anda di Facebook makin berkurang sehingga tinggal kurang dari 1 percent sahaja pada tahun 2021 (RivalQ)

t4

2) Manakala hampir separuh (45 percent) user di social media menyatakan mereka rasa rimas dan menyampah dengan iklan-iklan menjual dari bisnes (AdWeek)

t2

3) Kos iklan berbayar di social media terutama Facebook semakin mahal sehingga 89 percent peningkatan pada tahun 2021 (HunchAds)

t1

4) Sebanyak 1.3 billion account Facebook ‘restricted’ dan ‘disabled’, tanpa sebab yang munasabah dan jelas. (Forbes)

t3

Sudahlah kos untuk dapatkan customer makin meningkat, ditambah lagi dengan kos barang dan ekonomi yang tidak menentu, memang susah kalau anda bergantung semata-mata pada social media.

Sehinggakan ramai kawan-kawan saya ada yang terpaksa gulung tikar dan masuk balik bekerja dengan orang lain!

Disebabkan itu, bisnes anda terkesan teruk seperti…

1 1

Sales Tak Menentu & Makin Menurun

2

Post Anda Di Social Media Kurang Dapat Sambutan

3

Kos Iklan Makin Mahal. Nak Balik Modal Pun Susah.

4

Akaun FB Ads Selalu Kena Restricted & Disabled Sehingga Terpaksa Beli Akaun ‘Fake’ Setiap Bulan Untuk Run Iklan FB.

Dan, sebagai Usahawan ini mungkin apa yang anda rasa Sekarang..

fatigue

Makin penat buat bisnes

decrease 1

Jualan macam tak naik. Makin menurun

Hilang motivasi sebab duit dah banyak keluar. Hasil tiada.

closed

Rasa macam tiada harapan.

Sehinggakan ada juga kawan-kawan saya jadi ‘depressed’ disebabkan terlalu lama duduk dalam situasi begitu.

Saya tak nak itu berlaku pada anda!

Setiap masalah pasti ada penyelesaian. Biar saya bantu anda..!

Izinkan saya bantu melalui program terbaharu yang saya cipta khusus untuk usahawan online yang ada masalah seperti anda.

Program ini akan bantu anda tingkatkan jualan, dan dalam masa sama kurangkan kos pemasaran sekaligus..

Dan program ini diberi nama…

Email Marketing Masterclass
(2022 Edition)!

MOCK1v

Bagaimana Program Ini Boleh Bantu Anda..?

Ini adalah program group coaching online bagi topik Email Marketing. Ia akan dibuat secara live setiap minggu, selama 7 minggu.

Jadi anda boleh berinteraksi dengan saya secara live dan tanya saja apa soalan ada dalam kepala.

Setiap minggu anda akan belajar strategi dan taktik yang saya sendiri gunakan untuk buat hasil jualan lebih dari 7-angka setiap tahun!

Jadi anda tak perlu nak pecah kepala fikir apa strategi, teknik dan ayat untuk digunakan dalam kempen email marketing anda.

Setiap minggu anda akan diberi homework untuk anda siapkan. Saya akan ketuk anda sampai siap kerja yang patut dibuat.

Dan sepatutnya di pengakhiran program, anda dah run sekurang-kurangnya satu kempen email marketing yang evergreen untuk buat jualan.

Anda juga akan dimasukkan dalam ‘private circle’ bersama usahawan lain untuk networking, dan bertukar pendapat.

Support eksklusif dari saya selama 12-bulan jika anda perlukan bantuan dari saya berkenaan program ini.

Pecahan Modul Dalam Program Masterclass Email Marketing.

Dan ini pula pecahan dan huraian untuk setiap module yang akan dikongsikan setiap minggu pada anda.

Week 1 : Fundamental of Email Marketing (and the setup)

Saya akan beri anda asas kefahaman yang penting untuk anda tahu supaya anda tak perlu belajar dan beli buku banyak-banyak untuk fahamkan tentang Email Marketing.

Plus, dalam sesi ini kita akan terus buat hands on ‘technical setup’ yang diperlukan untuk run kempen email dengan berkesan.

Week 2 : Developing Your ‘Ethical Bribes’

Anda juga akan belajar macam mana nak tarik prospek untuk beri email mereka pada anda, menggunakan ‘Ethical Bribes’ supaya kos untuk dapatkan prospek lebih murah dan berkesan.

Week 3 : One Page To Get Them All

Anda perlukan satu ‘landing page’ yang berkesan supaya mudah untuk anda tarik dan hasut mereka berikan email pada anda bagi tujuan kempen pemasaran email nanti. Saya akan tunjuk satu persatu caranya.

Week 4 : Secrets of Influencing Them With Your Email

Bila anda dah dapat email mereka, dah tiba masa untuk anda belajar cara pujuk mereka membeli produk atau service anda.

Tak tahu cara, sia-sia saja collect email prospek.

Week 5 : How To Get Prospects & Sales While You Sleep

Bagi anda yang jenis sibuk memanjang, anda sebenarnya boleh jalankan kempen pemasaran email dan buat jualan secara automatik 24 jam tanpa henti! Best giler!

Buat sekali sahaja lepas tu biar sistem email yang jalankan nanti.

Week 6 : It’s All About Promoting

Kalau sebelum ini, anda terus sahaja menjual di social media dan iklan berbayar.

Kali ini saya tunjuk cara yang betul untuk promote supaya prospek anda berduyun-duyun nak masuk dalam mailing list dan beli dari anda!

Week 7 : Everything You Need To Know About Email Performance & Optimization

Anda juga perlu tahu cara untuk maksimakan hasil dari kempen email marketing nanti.

Jadi saya share cara untuk anda dapatkan hasil yang maksimum dari kempen email anda!

To be honest, saya ambil masa hampir 5 tahun untuk masterkan email marketing. 

Tapi rupanya anda tak perlukan masa lama macam tu pun sebenarnya. 

Kita belajar benda yang penting sahaja dan bukan untuk jadi ‘professor’ dalam bidang email marketing pun. 

Janji sales anda naik, kos marketing makin berkurang!

Maknanya, anda hanya perlukan 7 minggu sahaja untuk ‘pusing balik’ situasi bisnes anda dari ‘takde harapan’ kepada ‘full potential’.

Siapa Orang Yang Akan Lead & Bantu Anda Nanti?

hafizazman potrait

Hi & Assalamualaikum. Saya Hafiz Azman. Orang yang akan bongkarkan rahsia tingkatkan jualan guna email marketing.

Saya dah banyak bisnes buat sejak 2014. Mostly bisnes online dan melibatkan Digital Marketing.

Jenis tak reti duduk diam dan belajar everyday tentang Digital Marketing & eCommerce selama hampir 8 tahun!

Setakat ini hampir 100 jenama dan bisnes yang saya dah consult, dan hampir 3500 student yang saya dah latih dalam pelbagai bidang Digital Marketing.

Mempunyai kelayakan sebagai Email Marketing Specialist dari Digital Marketer LLC, GetResponse, Aweber dan Convertkit.

emailsijil
sijil2

Sekarang jadi Chief Everything Officer (CEO) untuk syarikat Kartel Digital Sdn. Bhd.

Maka dengan tak tahu malunya, saya yakin saya adalah orang yang boleh bantu anda dalam meningkatkan jualan guna Email Marketing!

Tak percaya Email Marketing boleh ubah situasi bisnes anda dari ‘Biashe-biashe’ kepada ‘Power Giler’?

Saya dah hampir 4 tahun run bisnes jual course, software, training, dan consulting.

Sepanjang tempoh tersebut 95 percent jualan saya datang dari kempen Email Marketing sahaja!

Tak percaya tengok bukti-bukti yang saya sempat screenshot.

1 2
2 1
3 1
4 1
5

Ini pula kata client dan student yang pernah belajar dengan saya…

testimoni

Berapa Yuran Untuk Join Program Saya Kali Ini?

Untuk training dan group coaching selama 7 minggu ini, saya memang patutnya buat mahal sebab ia sangat memenatkan.

Bayangkan, 5 tahun saya habis menelaah dan praktis sehingga saya faham dan tahu cara sebenar tingkatkan jualan tanpa guna platform iklan berbayar. Punyalah susah.

Plus, kalau anda mahir buat Email Marketing, saya yakin setakat 7-angka jualan setahun tu memang possible sangat!

Jadinya, saya plan nak buka dengan yuran yang agak tinggi..

But… disebabkan anda akan join sebagai orang terawal, ada diskaun & something special saya nak bagi.

Nak tahu? Teruskan lihat dibawah…

Special Bonus Untuk Anda!

Bonus ini semua anda akan dapat kalau anda daftar hari ini!

Bonus yang anda akan terima adalah :

MOCK2v

Bonus 1 : Email Copywriting Template
(Value : RM 997)

Nanti bila nak buat email marketing, confirm akan ada yang sangkut takde idea nak tulis apa. 

Dont worry, saya terus bagi template. Anda copy dan ubah saja ikut kesesuaian bisnes.

MOCK3v

Bonus 2 : Email Automation Template
(Value : RM 997)

Nak tarik prospek dan buat jualan secara automatik ni perlukan perancangan ataupun kita panggil ‘sequence’. 

So semua jenis sequence template saya akan beri sekali. 

Tak perlu perah otak fikir macam mana nak susun kempen anda untuk bergerak secara automatik.

MOCK4v

Bonus 3 : High Converting Landing Page Template
(Value : RM 997)

Bukan semua orang ada bakat dalam design dan develop website. 

Jadi saya terus bagi template untuk anda upload dan edit ikut kesesuaian bisnes anda. 

Tak payah upah orang lagi!

MOCK5v

Bonus 4 : 12-months VIP Inner Circle
(Value : RM 1497)

Ada soalan? Stuck? 

Saya bagi sekali extensive support selama 12 bulan untuk anda tanya dan dapatkan jawapan padu dari saya.

Ini Bonus Special Untuk Fast Action Taker!

mock6v

3 x Personal Coaching Session (Value : RM 1497)

Khas jika anda daftar awal pada hari pendaftaran sebenar nanti, saya akan beri satu sesi personal coaching dan brainstorming session untuk anda.

Dalam sesi ini anda tanya sahaja apa yang anda nak tahu atau masalah yang anda sedang hadapi.

Saya akan advice dan beri anda pelan tindakan untuk anda buat.

But, bonus ini saya limitkan untuk 3 ORANG TERPANTAS sahaja.

Saya tak mampu nak layan setiap sorang student secara intimate dan close up macam tu.

Nak bonus ini? 

Jadi yang terpantas daftar pada hari pendaftaran sebenar yang bakal dibuka nanti.

Ragu-ragu? Jangan risau.

guaranee badge

100 % Money-back Guaranteed!

In case kalau anda rasa program ini tak bagus dan tak mendatangkan sebarang hasil untuk bisnes anda, anda boleh request untuk 100 % FULL REFUND.

Email sahaja team saya, tunjuk bukti yang anda dah buat semuanya berdasarkan apa yang diajar, dan team saya akan uruskan refund untuk anda.

Simple je!

Lost? Saya Recap Semula Apa Yang Ada Dalam Program Ini.

all mock
7-week Live Group Coaching Session (Value : RM 3997)
Email Copywriting Template (Value : RM 997)
Email Automation Template (Value : RM 997)
High-Converting Landing Page Template (Value : RM 997)
12-month VIP Inner Circle Membership (Value : RM 1497)
1-to-1 Coaching Session & Brainstorming (Value : RM 1497)*

Untuk semua ini, yuran sebenar patut saya caj adalah RM 9,982…

Tapi sebab anda adalah batch terawal, saya nak bagi special yuran iaitu..

RM 997 (Super Late Birds)

RM 797 (Late Birds)

RM 597 (Early Birds)

 

Tapi cuma…

 

RM 397 SAHAJA! (SUPER EARLY BIRDS)

Ini memang dah habis offer baekkk.

Kalau anda lambat, anda terpaksa bayar yuran dengan caj lebih mahal macam orang lain.

Dan kemungkinan besar bisnes anda pun masih berada di takuk yang sama.

Rugi duit. Rugi masa. Rugi peluang.

Bila Anda Boleh Daftar?

Daftar ke waiting list dahulu. Pendaftaran sebenar akan dibuka pada :

Tarikh : 20/9/2022 (Selasa)

Masa : 8.30 malam – 10.30 malam

Dan semua yang saya tawarkan adalah khusus untuk yang join sebagai waiting list.

So daftar dahulu waiting list, dan saya akan remind anda menjelang hari pendaftaran nanti.

Isi borang dibawah sekarang!

Pendaftaran Waiting List AKAN DITUTUP LAGI :

P.S : Sampai bila anda nak bergantung pada platform iklan berbayar di social media untuk buat jualan? Dah tiba masa untuk anda gunakan method yang saya akan tunjukkan dalam kelas, untuk naikkan jualan dan sekaligus turunkan kos pengiklanan sekurang-kurangnya sebanyak 50 peratus!

P.P.S : Sekarang ni, saya cuma caj RM 397. Habis sahaja intake kali ini, saya open dengan caj yuran yang lebih mahal iaitu RM 597 pula. Jangan cakap saya tak pesan pula ya nanti!

Frequently Asked Question ( FAQs )

Kelas akan bermula pada minggu pertama bulan October 2022.

100 percent kelas online secara live. Maknanya anda tak perlu buang masa dan duit untuk datang kelas. Lepak saja dirumah dan dengar apa saya kongsikan.

Yup. Recording disediakan untuk anda supaya mudah untuk ulangkaji nanti.

Modal tak banyak pun. At least anda perlukan RM 100 untuk siapkan landing page. Dan kalau ada modal lebih itu lebih bagus sebab kita boleh promote landing page dan ‘ethical bribes’ gunakan iklan berbayar nanti.

Anda dapat 12 months support dari saya dalam group Facebook. Tanya saja soalan, saya akan jawab.

Kelas akan dijalankan secara online di platform FB Group. Make sure anda ada akaun FB untuk join group tersebut nanti.

Hampir semua jenis bisnes sesuai untuk gunakan email marketing. Yang tak sesuai cuma bisnes jenis ‘haram’ dan tidak sah disisi undang-undang Malaysia.

Saya sendiri, Hafiz Azman akan ajar. Cuma part buat landing page, saya akan minta team saya ajar sebab beliau lebih pakar bahagian teknikal setup landing page.

Boleh. Janji anda dah tunjuk bukti kerja yang anda dah buat. Dan jika tiada peningkatan dalam bisnes, anda boleh email team saya di [email protected] untuk dapatkan full refund dalam tempoh 48 jam.

logo kartedigital new colour 1024x160 2

At Kartel Digital, we bring you educational content from some of the greatest entrepreneurs of our generation. Their talents and work ethic are exceptional. When we present revenue and sales figures on our website, we are showcasing exceptional results, which do not reflect the average experience. You should not rely on any revenue, sales, or earnings information we present as any kind of promise, guarantee, or expectation of any level of success or earnings. Your results will be determined by a number of factors over which we have no control, such as your financial condition, experiences, skills, level of effort, education, changes within the market, and luck. Running an online business carries risks, and your use of any information contained on this website is as at your own risk. We provide content without any express or implied warranties of any kind. By continuing to use our site and access our content, you agree that we are not responsible for any decision you may make regarding any information presented or as a result of purchasing any of our products or services. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc