logo baru kartel digital

NAK MILIKI BISNES ECOMMERCE JENAMA SENDIRI? SERAHKAN SAJA PADA KAMI!

Bagi kami setupkan satu bisnes ecommerce jenama anda sendiri, dari A sampai Z. Anda hanya tinggal run sahaja!
BIB EXAMPLE

Daftar Waiting List Sekarang!

ADAKAH ANDA ADA CABARAN SEPERTI DIBAWAH?

Sebelum tu saya nak confirmkan. Adakah anda duduk dalam salah satu atau kesemua kategori yang saya senaraikan dibawah?

confused

Teringin nak bisnes online tapi tak tahu nak start​

setting

Nak setup bisnes online tapi tak tahu benda-benda teknikal

confused 1

Tak tahu nak jual apa secara online

nap

Nak berniaga tapi sibuk dengan kerja dan urusan harian

brand

Teringin nak ada jenama sendiri

location

Teringin nak ada bisnes di pasaran tempatan dan antarabangsa

low sales

Modal tak banyak untuk start bisnes online yang berpotensi dan lumayan

1 1

Jika ya, teruskan baca kerana apa yang saya nak beritahu ini akan selesaikan semua masalah tadi.

SEBELUM TU, IZINKAN SAYA KENALKAN DIRI…

Untitled design

Hai Assalamualaikum. Saya Hafiz Azman. Founder dan CEO kepada Kartel Digital Sdn. Bhd.

Saya dan team disini dah hampir 4 tahun bantu usahawan dalam menjalankan bisnes ecommerce dengan betul dan yang menghasilkan income lebih dari 7-angka setiap tahun.

In fact, buat masa sekarang, lebih dari 4000+ student berbayar telah join program dan course ecommerce kami setiap tahun.

Dan semua konten dan service kami telah diberi pengesahan sebagai dari Shopify (Penyedia service ecommerce terbesar dunia) sebagai Certified Shopify Partner.

Saya juga telah diberikan pensijilan sebagai Certified Shopify Commerce Coach dan juga Certified Ecommerce Marketing Specialist oleh Digital Marketer LLC.

BIAR SAYA DAN TEAM SELESAIKAN UNTUK ANDA!

Anda ada semua masalah dan cabaran yang saya nyatakan diawal tadi? Dont worry. 

Insyallah saya dan team disini untuk selesaikan semua masalah dan cabaran yang anda hadapi tadi.

Are you ready?

Memperkenalkan…

ecommerce business-in-a-box!

ebiab

Dalam pakej ini, kami setupkan, designkan anda sebuah bisnes ecommerce jenama anda sendiri dari scratch, yang berpotensi untuk berikan anda pulangan lebih dari 7-angka setiap tahun!

Siap semuanya dengan produk hot dan supplier, gambar, video, dan juga website ecommerce.

Dan paling best, almost every aspect of the business run on automation!

Maknanya tak perlulah risau nak kena hadap berjam-jam setiap hari untuk jaga bisnes.

Apa anda perlu buat hanyalah run sahaja marketing, dan dapatkan customer.

Anda dah boleh dipanggil FOUNDER apabila anda dapatkan pakej ini.

Mudah bukan?

APA BENDA YANG BEST DALAM PAKEJ INI?

Ada banyak actually. Tapi ini antaranya…

a1
Rekaan Jenama Unik Untuk Bisnes Anda

Tak perlu fikir apa nama jenama, skim warna, logo, design, brand story dan sebagainya. Semuanya kami fikirkan dan cipta khusus untuk anda.

a2
Ready To Run Complete Ecommerce Website

Tak pandai buat website ecommerce? Dont worry, kami setupkan sekali untuk anda supaya anda ready untuk run dan dapatkan income secara automatik.

a3
Kami carikan produk hot untuk anda

Nak mudah dapat jualan mestilah jual produk yang ada demand. Makna kata produk hot. Tapi anda tak tahu macam mana nak cari. Betul? Dont worry kami carikan dan uploadkan siap-siap dalam website ecommerce anda.

a4
Supplier pun kami carikan

Dah ada produk hot, tapi supplier tak tahu nak cari kat mana pulak. Takpe. Kami setelkan sekali. Anda tak perlu risau.

a5
Tak perlu beli stock. Buat dropship dulu.

Nak ada bisnes jenama sendiri tak perlu pun beli stok. Buat secara dropship sahaja. Modal lebih buat untuk run marketing nanti.

 
a6
Copywriting, Gambar & Video kami sediakan.

Nak buat jualan automatik guna website ecommerce perlukan aset kreatif yang berkualiti. Ini termasuk gambar, video dan copywriting. Ini pun kami sediakan nanti.

 
a7
Support 24/7

Risau takut tak reti nak run atau adjust apa-apa? Dont worry. Anda disediakan akses 24 jam, 7 hari seminggu untuk bantuan segera melalui live chat.

 
a8
Facebook, Instagram, Tiktok & Whatsapp Integration Ready

Anda dapat je store terus linkkan dengan semua social media diatas dengan hanya beberapa klik. Semua data store anda akan diupload automatik ke semua platform tersebut dan anda ready untuk menjual disana.

 

 

ALHAMDULILLAH.. SEMUANYA BUAT DUIT DARI PAKEJ INI!

Kami dah buat lebih dari 100++ bisnes ecommerce untuk client sebelum ini.

Alhamdulillah semuanya buat lebih dari 6-angka setahun.

Ini antara testimoni dan result dari mereka.

photo 2022 06 24 11 16 12
photo 2022 06 24 12 17 21 3
photo 2022 06 24 12 17 20
photo 2022 06 24 12 17 21
photo 2022 06 24 12 17 21 2
photo 2022 06 24 12 36 27
photo 2022 06 24 12 52 08
photo 2022 06 24 12 58 56
Banyak lagi feedback bagus-bagus kami dapat. Amacam? Terbakar tak?
 
Minat?

OPSSS… TUNGGU DULU. ADA SOMETHING SPECIAL UTK ANDA!

Disebabkan ini kali pertama saya launch service Business-in-a-box, maka saya nak hadiahkan anda bonus-bonus berikut.

Bonus-bonus ini boleh bantu anda untuk Start, Run, dan Scale business ecommerce anda nanti dengan jayanya.

imac

Bonus 1 : 3..2..1 Go eCommerce (Value : RM 997)

Dalam course ini anda akan belajar cara bina brand ecommerce anda sendiri untuk market international mahupun local, dengan detail melalui video-video eksklusif dari Kartel Digital & Shopify

superstar

Bonus 2 : Ecommerce Dropshipping Superstar (Value : RM 597)

Dalam course ini, anda akan belajar cara buat dropship menggunakan ecommerce yang mampu berikan anda pulangan lebih 7-angka setahun.

Dari cari produk, supplier, bina store, sampailah besarkan bisnes dropship akan diajar dalam course ini.

fbads

Bonus 3 : Facebook Ads Mastery For Ecommerce (Value : RM 597)

Dalam course ini, anda akan belajar cara guna Facebook Ads dengan berkesan untuk bisnes ecommerce anda.

email

Bonus 4 : Email Marketing Automation For Ecommerce (Value : RM 597)

Dalam course ini, anda akan belajar cara buat automation menggunakan email untuk bisnes ecommerce anda, supaya anda tak perlu follow up dan buat customer service secara manual lagi.

SUPPORT2

Bonus 5 : 1- Month Expert Support (Value : RM 1500)

Ini adalah hadiah dari Kartel Digital, dimana untuk setiap pendaftaran pakej Business-in-a-box, anda akan terima Expert Support dari kami selama sebulan.

Anda boleh tanya apa saja yang anda tidak jelas kepada team kami yang pakar disini.

FAST ACTION BONUS!

3 x Akses Program 7-Figure Mastermind Coaching. (Value : RM 9997)

FFIGURE 1

Untuk 3 orang terpantas tempah masa hari launching, anda akan diterima masuk secara PERCUMA ke flagship program ecommerce saya.

Dalam program ini, anda akan dilatih secara intensif selama 3 bulan, dan belajar bagaimana untuk buat dan run ecommerce business yang mampu berikan anda 7-angka jualan setiap tahun.

Habis program ini, Insyallah anda akan jadi expert dalam pembinaan bisnes ecommerce, dan anda boleh offer skill ini pada siapa-siapa.

Malah ia akan bantu anda dapatkan pekerjaan yang bergaji tinggi nanti!

APA KATA PELAJAR MASTERMIND

3..2..1..

BERAPA KOS UNTUK DAPATKAN PAKEJ ECOMMERCE BUSINESS-IN-A-BOX?

Sebelum tu, izinkan saya listkan apa yang anda bakal terima dalam pakej ini beserta kosnya.

Complete Ready-to-run Ecommerce Website (Value : RM 5997)

Professional Brand Documentation (Value : RM 1997) 

Branded Website Domain (Value : RM 100)

20 Unique & Hot Products Listing (Value : RM 1997)

20 High Converting Product Copywriting (Value : RM 1997)

20 Reputable Suppliers For International / Local (Value : RM 1997)

Professional & Beautifully Ecommerce Theme Design (Value : RM 2997)

Your Own Branded Creative Assets (Value : RM 1997)

Conversion Apps Setup (Value : RM 1497)

3..2..1 Go eCommerce (Value : RM 997)

Ecommerce Dropshipping Superstar (Value : RM 597)

Facebook Ads Mastery For Ecommerce (Value : RM 597)

Email Marketing Automation For Ecommerce (Value : RM 597)

1-Month Expert Support (Value : RM 1497)

7-Figure Ecommerce Mastermind (Value RM 9997)

So ikutkan total untuk pakej ini adalah :

RM 32,861.

Mahalkan? Yup. 

Nak beli bisnes yang dah siap dan tinggal run je, memang mahal.

Tak percaya tengok dekat mudah.my berapa ribu orang jual bisnes yang dah siap.

Tapi saya tahu, tak ramai mampu dan ada duit banyak camtu.

So saya nak mudahkan dan bagi offer paling gila pernah saya buat.

Berapa?

Anda hanya perlu upah saya dan team sebanyak…

NAK TAHU? DAFTAR WAITING LIST DULU!

Dan pakej ini saya akan buka sekejap sahaja iaitu pada :

tarikh : 30/9/2022 (jumaat)

masa : 8.30 malam – 9.30 malam (1 jam)

Ingat tarikh dan waktu ini kalau minat. Sebab kalau dah tutup, saya tak akan buka lagi.

ARE YOU READY?

all

Kami tak selalu buka service seperti ini, sebab ia melecehkan.

Dan kami hanya buka sebelum ini pun atas permintaan peribadi dan juga secara referral.

Ini first time kami buka pada public.

Senang cerita, kami tak tahu lagi bila offer ini akan ada lagi.

Kalau ada pun tak akan dapat offer yang sama.

So, kalau anda rasa berminat dengan offer Business-in-a-box ini,

DAFTAR MINAT ANDA SEKARANG!

SOALAM LAZIM DITANYA (FAQs)

Website eCommerce anda akan dibina menggunakan platform ecommerce terbaik dunia iaitu Shopify. Ia mudah untuk diuruskan, powerful dan ready untuk scale. Plus anda tak perlu tahu perkara teknikal yang melecehkan untuk uruskan bisnes ini seorang diri.

Boleh. Just beri kami access akaun penyedia domain anda. Dari situ kami akan uruskan untuk anda.

Ini adalah bisnes anda. Kami hanya setupkan untuk anda run sendiri. Sama macam anda beli apa-apa bisnes sedia ada pun, selepas ia menjadi milik anda, ia tanggungjawab sepenuhnya. But dont worry, cara untuk run kami akan guide melalui tutorial dan courses yang diberi.

 

Kami akan masukkan produk mengikut niche yang anda pilih. Produk yang kami masukkan dah disahkan demandnya dan telah terbukti boleh dijual. Jika anda nak masukkan produk anda sendiri, itu terpulang pada anda selepas store anda dah di-handover.

Boleh. Nanti request saja. Kami akan masukkan lagi produk dengan tambahan caj servis.

Promote. Buat marketing dan iklan untuk dapatkan customer. Dont worry, anda akan diguide selama sebulan oleh Pakar eCommerce in-house kami.

Boleh. Jika store anda tak disiapkan dalam tempoh 45 hari, anda berhak untuk terima full refund. Anda tidak akan diberi refund apabila tempahan anda telah diterima dan kerja-kerja pembikinan telah dijalankan.

Boleh. Terpulang pada anda setelah store anda telah di-handover.

 

Boleh. Kami akan beri anda borang soal selidik untuk anda jawab. Ini supaya kami boleh bina bisnes dan store ecommerce yang paling bersesuaian untuk anda.

 
 

Anda boleh request nanti dalam borang soal selidik selepas tempahan dibuat.

 
 
 

Absolutely. Ini memang 100 percent anda punya.

 
 
 

Tak perlu. Untuk permulaan anda akan bergerak sebagai dropship dahulu. Nanti dah ada momentum bagus, dah ada modal, boleh amik stok dan letak brand sendiri pada produk.

 
 
 
 

Depends pada market mana anda nak masuk. Jika market Malaysia, kami akan sediakan supplier dari Malaysia. Jika international, kami akan sediakan supplier international.

 
 
 
 
 

Store dijangka siap dalam tempoh 30 ke 45 hari. Biasanya lebih awal. 

 
 
 
 
 

Guarantee kaya memang takde. Ini real business. Ia terpulang pada anda cara untuk anda jalankan. Even anda buka stesyen minyak pun belum gerenti anda boleh success. Tapi kami ada guarantee full-refund jika store anda tak disiapkan dalam tempoh dijanjikan.

 
 
 
 
 

Anda ada dapat direct access kepada pakar ecommerce kami selama sebulan. Dan anda ada support 24/7 dari team Shopify sendiri secara live chat.

Shopify adalah perkhidmatan berbayar. Jadi ada subscription fees yang anda perlu maintain every month. Sama macam anda sewa tapak kiosk, atau sewa butik. Cuma ini lagi murah dan lebih canggih. Untuk info lanjut tentang pricing Shopify, boleh rujuk sini.

DISCLAIMER

Kartel Digital Sdn. Bhd (refer as Kartel Digital) is not affiliated with Facebook or Facebook Ads. This product or service provides valuable marketing and traffic strategies and tactics that we have vigorously tested and re-tested. Kartel Digital makes no claims or representation that by using our products or services you will earn money or make your money back. Testimonials shown are real experiences from paying clients of Kartel Digital. Their business’s results are not typical, and your business’s experience will vary based upon the effort and education of your business’s employees and management, the business model that is implemented, and market forces beyond anyone’s control. The cost of service doesn’t include hosting. After handing over your store, you must pay a monthly subscription for your Shopify store to be activated. Due to the nature of our products being, digital refunds are not available unless services rendered are late beyond a reasonable time frame. *Priority support includes any help with app support and basic store functions such as importing products. Members are responsible for their own store management and service to customers. Kartel Digital is not responsible for any revenue, customer support, customer sales support, or any standard business maintenance or management. If a member does not have an active Shopify subscription, standard support becomes void and will not be rendered. NOTE: Customer Service does not include design customization. Once you have received your completely branded store we will provide assistance with any technical issues related to your store but no design customizations will be done. Note: Customer Service support DOES NOT include theme or layout customization. Our themes can be easily customized or changed and our services rendered are done once and are all final.