logo kartedigital new colour 1024x160 2

Nak Bina Pengaruh, & Buat Income Di Internet Dengan Konsisten? Ini Untuk Anda!

Saya nak kongsi ilmu ‘special’ pada anda, di mana anda boleh bina pengaruh, dan buat income dengan konsisten melalui kuasa ‘Authority Blogging’.

Masih relevan ke blogging untuk buat duit zaman sekarang?

Blogging belum pupus. Malah ia semakin penting dalam dunia digital yang ‘noisy’ dan ‘crowded’.

 

Melalui blog, anda boleh membina audience, pengaruh, dan juga buat income yang banyak.

 

Dan paling best, ia boleh jadi sumber ‘pendapatan pasif’ untuk anda.

 

Tak perlu kerja keras untuk run all the time bertahun-tahun.

 

Cuma approach blogging business yang dulu dengan yang sekarang dah banyak berbeza.

 

Sekarang tak boleh dah blogging macam tulis diary, jurnal dan status social media. Macam zaman-zaman orang guna blogspot dulu.

 

Blogging sekarang mesti ada ‘Business Approach dan Mindset’. 

 

Takde dua benda ni, ia cuma sekadar hobi untuk isi masa lapang.

 

Sebab itu sejak saya mula blogging pada tahun 2019, saya mula blogging menggunakan kaedah ‘Authority Blogging’.

 

Alhamdulillah income saya stable dan selesa.

 

Tak percaya?

 

Ini satu screenshot akaun PayPal saya sendiri.

 

TP 1

Actually, saya kerja sehari 2 jam sahaja untuk ‘bela’ blog-blog saya. Tapi boleh dapat banyak tu.

 

Kalau nak kira dengan income blogger lain, kira sikit je saya punya tu. Huhu.

 

Amacam? Okay tak income macam tu?

 

Nak tahu camne saya buat? 

 

Dont worry. Izinkan saya berkongsi ilmu ini dengan anda.

Memperkenalkan...

7-Days To Authority Blogging Bootcamp!

Ini adalah sebuah online training intensif selama 7 hari, dalam proses membina pengaruh dan bina pendapatan yang konsisten dengan berkesan, melalui blog.

blog1b

Apa yang anda akan belajar selama 7 hari dalam bootcamp ini?

Day 1 : Understanding the ‘authority blogging’ business

Hari pertama, saya akan terangkan apakah itu konsep dalam ‘Authority Blogging’, dan macam mana sebenarnya cara untuk buat duit dari blog dengan konsisten.

Day 2 : Choosing a niche and name for your blog

Hari kedua, saya explain cara untuk cari niche yang sesuai untuk anda, dan nama blog anda. Ini penting supaya tak buang masa pilih niche yang susah nak datangkan income.

Day 3 : Developing your blog

Hari ketiga, saya tunjuk ‘over-the-shoulder’ tentang cara setup platform blogging anda dengan mudah dan pantas.

Day 4 : Creating important pages

Hari keempat, saya tunjuk cara buat page penting yang anda wajib ada, dan cara untuk tulis konten dalam page tersebut.

Day 5 : The fastest way to get topics and writing blog posts

Hari kelima, saya unjuk cara paling simple untuk dapatkan idea blog post, dan juga cara untuk tulis blog post yang bernilai tinggi.

Day 6 : Driving traffic to your blog

Dah ada konten, sekarang saya tunjuk cara untuk anda dapatkan pelawat (traffik) ke blog anda dengan pantas.

Day 7 : Monetizing your blog

Banyak sangat cara untuk kita hasilkan income dari blog. Tapi untuk anda, saya tunjuk cara yang simple dan pantas untuk anda merasa income dari blog secepat mungkin.

Semua ni akan ditunjukkan dalam format video, dan akan dikeluarkan setiap hari selama 7 hari, dari bermula tarikh anda join.

 

So ia bukan live training. Semua ‘pre-recorded’.

 

Selepas dari bootcamp ini, anda akan ada satu blog yang berpotensi untuk jana income dan jadi ‘mesin duit’ untuk anda secara konsisten di internet.

Nak Join?

blog1b

Join bootcamp ini, dan saya akan guide selama 7 hari untuk anda mulakan bisnes blogging yang berpengaruh dan menguntungkan.

Offer percuma ini akan ditutup tanpa notis, pada bila-bila masa.

 

Klik butang dibawah untuk dapatkan akses secara PERCUMA!

Frequently Asked Questions (FAQs)

Training ini recorded. Tapi ia akan dikeluarkan secara berkala mengikut hari, dan akan berlangsung selama 7 hari.

Anda akan diberi special link untuk akses training setiap hari melalui email. Make sure beri saya email yang anda guna setiap hari supaya tak terlepas atau masuk spam.

Buat masa ini saya release secara percuma. Saya mungkin akan tutup bila-bila masa saja.

Kalau ada soalan, boleh tanya saya melalui email atau tanya dalam group support yang disediakan.

Yup. Ada banyak cara nak buat income dari blog. Ada yang aktif, ada yang semi-passive, dan ada yang fully passive. Tapi awal-awal kena la buat kerja-kerjanya supaya blog anda jadi ‘mesin duit’.

Disclaimer

At Kartel Digital, we bring you educational content from some of the excellent entrepreneurs in the industry. Their talents and work ethic are exceptional. When we present revenue and sales figures on our website, we are showcasing exceptional results, which do not reflect the average experience. You should not rely on any revenue, sales, or earnings information we present as any kind of promise, guarantee, or expectation of any level of success or earnings. Your results will be determined by a number of factors over which we have no control, such as your financial condition, experiences, skills, level of effort, education, changes within the market, and luck. Running an online business carries risks, and your use of any information contained on this website is at your own risk. We provide content without any express or implied warranties of any kind. By continuing to use our site and access our content, you agree that we are not responsible for any decision you may make regarding any information presented or as a result of purchasing any of our products or services.

logo kartedigital new colour 1024x160 2

Isi Borang Pendaftaran Bootcamp