logo kartedigital new colour 1024x160 2

Nak Bina Pengaruh, Kuasai Pasaran & Buat Income Online Dengan Konsisten? Ini Untuk Anda!

Saya nak kongsi ilmu ‘special’ pada anda, di mana anda boleh bina pengaruh, kuasai pasaran niche, dan buat income dengan konsisten melalui kuasa ‘Authority Blogging’.

Masih relevan ke blogging untuk buat duit zaman sekarang?

Blogging belum pupus. Malah ia semakin penting dalam dunia digital yang ‘noisy’ dan ‘crowded’.

Melalui blog, anda boleh membina audience, pengaruh, dan juga buat income yang banyak.

Dan paling best, ia boleh jadi sumber ‘pendapatan pasif’ untuk anda.

Tak perlu kerja keras untuk run all the time bertahun-tahun.

Cuma approach blogging business yang dulu dengan yang sekarang dah banyak berbeza.

Sekarang tak boleh dah blogging macam tulis diary, jurnal dan status social media.

Macam zaman-zaman orang guna blogspot dulu.

Blogging sekarang mesti ada ‘Business Approach dan Mindset’. 

Takde dua benda ni, ia cuma sekadar hobi untuk isi masa lapang.

Sebab itu sejak saya mula blogging pada tahun 2019, saya mula blogging menggunakan kaedah ‘Authority Blogging’.

Alhamdulillah income saya stable dan selesa.

Tak percaya?

Ini satu screenshot akaun PayPal saya sendiri.

TP 1
tkjer
t1

Actually, saya kerja sehari 2 jam sahaja untuk ‘bela’ blog-blog saya. Tapi boleh dapat banyak tu.

Kalau nak kira dengan income blogger lain, kira sikit je saya punya tu. Huhu.

Amacam? Okay tak income macam tu?

Nak tahu camne saya buat? 

Dont worry. Izinkan saya berkongsi ilmu ini dengan anda.

Memperkenalkan...

7-Days To Authority Blogging Bootcamp!

Ini adalah sebuah online training intensif selama 7 hari, dalam proses membina pengaruh dan bina pendapatan yang konsisten dengan berkesan, melalui blog.

blog1b

Apa yang anda akan belajar selama 7 hari dalam bootcamp ini?

Day 1 : Understanding the ‘authority blogging’ business

Hari pertama, saya akan terangkan apakah itu konsep dalam ‘Authority Blogging’, dan macam mana sebenarnya cara untuk buat duit dari blog dengan konsisten.

Day 2 : Choosing a niche and name for your blog

Hari kedua, saya explain cara untuk cari niche yang sesuai untuk anda, dan nama blog anda. Ini penting supaya tak buang masa pilih niche yang susah nak datangkan income.

Day 3 : Developing your blog

Hari ketiga, saya tunjuk ‘over-the-shoulder’ tentang cara setup platform blogging anda dengan mudah dan pantas.

Day 4 : Creating important pages

Hari keempat, saya tunjuk cara buat page penting yang anda wajib ada, dan cara untuk tulis konten dalam page tersebut.

Day 5 : The fastest way to get topics and writing blog posts

Hari kelima, saya unjuk cara paling simple untuk dapatkan idea blog post, dan juga cara untuk tulis blog post yang bernilai tinggi.

Day 6 : Driving traffic to your blog

Dah ada konten, sekarang saya tunjuk cara untuk anda dapatkan pelawat (traffik) ke blog anda dengan pantas.

Day 7 : Monetizing your blog

Banyak sangat cara untuk kita hasilkan income dari blog. Tapi untuk anda, saya tunjuk cara yang simple dan pantas untuk anda merasa income dari blog secepat mungkin.

Apa kata students yang dah join?

Screenshot 2022 03 15 at 11.37.37 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.37.23 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.37.12 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.37.03 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.36.34 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.36.24 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.35.48 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.35.34 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.35.19 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.35.04 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.34.48 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.34.20 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.33.57 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.33.15 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.32.55 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.32.36 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.32.13 AM
Screenshot 2022 03 15 at 11.31.57 AM

Banyak lagi screenshot feedback yang saya ada. Malas nak letak semua. Ini pun dah cukup banyak.

Mostly semua boleh buat walaupun ZERO EXPERIENCE!

Amacam?

BONUS UNTUK SEMUA YANG JOIN INTAKE KALI INI..!

Ini adalah my first ever authority blogging course. It’s feel special to me.

So, ada BONUS BEST yang saya nak bagi untuk anda nanti.

So, saya rasa anda perlu tahu semua perkara yang saya tahu supaya anda boleh jadi hebat macam saya. :p

Oleh itu, saya develop sekali course premium dibawah supaya anda boleh jadi authority blogger yang hebat.

Semua ni saya akan bagi secara percuma. (untuk kali ini sahaja)

Bonus yang saya akan includekan sekali dalam offer ini adalah : 

Bonus #1 : Content Writing Mastery For Authority Bloggers.

CA1

Belajar untuk hasilkan pelbagai jenis variasi content dalam blog supaya anda lebih dipercayai dan berpengaruh.

Value : RM 397

Bonus #2 : SEO Secrets For Authority Bloggers.

CA2

Saya tunjuk macam mana saya gunakan strategi dan taktik SEO yang berkesan dalam membantu saya duduk dalam page pertama google untuk beratus-ratus keyword.

Value : RM 597

Bonus #3 : Email Automation For Authority Bloggers.

CA3

Email marketing sangat penting dalam kelangsungan bisnes blogging anda.

So saya share macam mana saya automatekan semuanya dalam bisnes blogging supaya ia boleh berjalan automatik tanpa perlu saya hadap hari-hari.

Value : RM 397

Bonus #4 : Live Mastermind Session x 12.

CA4

Saya juga akan conduct live mastermind session selama 3 bulan, setiap minggu supaya anda kekal fokus, dan jelas dengan strategi dan taktik yang dikongsikan.

Value : RM 2997

Bonus #5 : Private Mastermind Community.

CA5

Anda juga akan dimasukkan dalam private mastermind saya, dimana saya akan ‘ternak’ dan train anda continuously supaya anda tak lemau dan boleh berjaya dengan cepat.

Value : RM 1500

Bonus #6 : Exclusive Student Support.

CA6

Ada soalan nak tanya? Stuck? 

Terus tanya saya direct dalam group. Saya sendiri akan jawab satu persatu soalan anda.

Value : RM 997

Bonus #7 : 1-Year Content Updates.

CA7

Strategi dan taktik jarang berubah, cuma yang selalu berubah adalah teknologi.

So apa-apa perubahan teknologi dan tutorial baru saya akan update untuk cerapan anda.

Value : RM 1500

Amacam? Cukup tak bonus-bonus saya bagi tu?

Nak lagi?

Boleh!

INI BONUS ULTIMATE UNTUK ANDA!

hafiz azman coaching and consulting 1

Personal Coaching Session x 3 orang

Untuk fast action taker, saya nak hadiahkan sesi personal coaching bersama saya selama 1 bulan, dimana saya akan guide dan mentoring anda dengan lebih dekat supaya anda boleh jadi authority blogger yang hebat, dengan pantas.

Fast action bonus ini hanya untuk 3 orang student yang buat pendaftaran paling pantas pada hari pendaftaran.

Sesi akan dibuat secara online selama 8 jam. (satu sesi 2 jam)

Value : RM 2,997 (setiap pelajar)

Berapa Total Value Yang Anda Bakal Terima Dari Offer Kali Ini?

CALL2

Fuh rasa macam banyak sangat dah saya bagi ni. Haha!

Takpe saya rumuskan dibawah. 

Anda tengoklah apa yang anda akan dapat, dan berapa kos sebenar yang anda perlu labur.

Authority Blogging Bootcamp
RM 397
RM 397
Content Writing Mastery For Authority Bloggers
RM 397
RM 397
SEO Secrets For Authority Bloggers
RM 597
RM 597
Email Automation For Authority Bloggers
RM 397
RM 397
Live Mastermind Session x 12
RM 2997
RM 2997
Private Mastermind Community
RM 1500
RM 1500
Exclusive Student Support
RM 997
RM 997
1-Year Content Updates
RM 1500
RM 1500

Total kalau anda nak labur belajar dengan lengkap tentang buat duit dari blogging ni, anda perlu labur dengan saya sebanyak…

RM 10,279!

Cuma saya tahu ramai tak mampu nak labur banyak tu.

Ini yuran sebenar untuk tawaran yang sama di masa akan datang :

RM 997 Sahaja. (normal fee)

RM 697 (late birds fee)

Takpe, saya cincai kira sebab saya nak sangat korang belajar benda ni. 

Rugi kalau tak ambil peluang sementara tak ramai lagi orang buat dekat Malaysia.

So, untuk semua yang saya sebut tadi, saya nak open 'EARLY BIRDS’ offer iaitu…

RM 397 SAHAJA!

Amacam? Boleh?

Kalau boleh, saya nak jemput anda JOIN BOOTCAMP ini.

Sebab offer dan program ini saya tak open sepanjang masa.

Lepas habis, offer early birds akan ditutup, dan semua bonus akan dibekukan sehingga intake yang seterusnya (tak tahu bila).

So jangan kalau rasa nak jadi authority, nak kuasai pasaran, nak bina jenama, dan nak buat pasif income berkepuk-kepuk, boleh la join bootcamp saya ni.

Insyallah, kalau buat dan follow through, Insyallah dapat hasil.

Semua ni akan ditunjukkan dalam format video rakaman dan live secara online. 

Insyallah, selepas dari bootcamp ini, anda akan ada satu blog yang berpotensi untuk jana income dan jadi ‘mesin duit’ untuk anda secara konsisten di internet.

Berminat?

blog1b

Join bootcamp ini, dan mulakan authority blog anda!

Intake hanya berlaku sekali-sekala sahaja. Next intake saya tak plan lagi bila. 

Frequently Asked Questions (FAQs)

Untuk core courses yang 7 days to authority blogging telah dirakam. Yang lain akan diberi secara berkala, melalui live dan video rakaman.

Untuk sesi live kita belajar dalam Facebook Group private. Yang dah dirakam tutorial, saya akan letak di website Kartel Digital Academy.

Boleh terus tanya saya melalui email, atau di Facebook Group yang disediakan. Biasanya saya akan jawab dalam tempoh 24 jam. Pastikan soalan spesifik dan mempunyai info lengkap supaya saya boleh faham dan jawab dengan baik.

Of course. Sebab tu saya ajar ni. 

Dekat Malaysia to be honest tak ramai yang sedar potensi blogging ni.

So inilah masa anda untuk jadi ‘First Mover’ dan dominate your own market!

Ada. Semua akan direkod dan diupload dalam private Facebook Group.

Kalau anda sudi belajar, saya sudi untuk mengajar.

Walaupun anda tiada kemahiran teknikal tentang Digital Marketing atau IT, tiada apa yang halang anda untuk belajar buat duit online.

Saya design course ni dalam bahasa dan pendekatan paling simple dan mudah faham

You should be fine. As long as you put in the effort.

Ada beberapa benda anda perlu bayar untuk mulakan.

Sebab nanti anda perlu bayar untuk servis hosting dan domain untuk buat website.

Bajet yang anda perlukan around RM 200++ paling minimum.

Yup. Akan diupdate bila ada keperluan dalam tempoh setahun.

This is real business. Any real business takes time to get significant results.

But to be specific, you should expect to spend around 10 to 15 hours per week. Especially in the first 3 months.

That’s only 2 hours per day.

And the best thing is, things got easier and the time you need to spend also will be lessening as you go further in this business.

Of course boleh. Kalau anda dah ada blog, dan masih struggle untuk dapatkan traction atau hasil yang signifikan, you can use this course to fix whatever is wrong or missing in your existing authority blog.

Dalam course ini, semua akan diajar dan dipandu oleh Hafiz Azman sendiri. Siapa yang dah biasa join course saya, tahulah yang saya akan beri semuanya untuk anda berjaya.

Disclaimer

At Kartel Digital, we bring you educational content from some of the excellent entrepreneurs in the industry. Their talents and work ethic are exceptional. When we present revenue and sales figures on our website, we are showcasing exceptional results, which do not reflect the average experience. You should not rely on any revenue, sales, or earnings information we present as any kind of promise, guarantee, or expectation of any level of success or earnings. Your results will be determined by a number of factors over which we have no control, such as your financial condition, experiences, skills, level of effort, education, changes within the market, and luck. Running an online business carries risks, and your use of any information contained on this website is at your own risk. We provide content without any express or implied warranties of any kind. By continuing to use our site and access our content, you agree that we are not responsible for any decision you may make regarding any information presented or as a result of purchasing any of our products or services.

logo kartedigital new colour 1024x160 2